Uit onderzoek is gebleken dat er na de zomervakantie een stijging is waar te nemen inzake het aantal echtscheidingen. Het feit dat veel stellen 24/7 bij elkaar in de buurt zijn gedurende gemiddeld 3 weken lijkt hier een factor in te zijn. Ook leven veel stellen naar de vakantie toe en hopen dat de vakantie hun relatie weer een boost zal geven, een wens die helaas niet vaak realiteit wordt.

Het starten van een echtscheiding is een emotioneel proces dat voor alle betrokken partijen zwaar is. Omdat wij van ESQ Advocaten goed begrijpen dat iedere echtscheiding een persoonlijk proces is waar iedereen anders mee om wenst te gaan hebben wij gekozen om meerdere pakketten aan te bieden. Zodat u zelf de keuze hebt wat het beste bij u past.

Het streven van veel partners is om in goed overleg uit elkaar te gaan, zeker wanneer er kinderen in het spel zijn, is dit een zeer verstandige keuze (niet in alle gevallen is hierin een keuze mogelijk). Wij kunnen uw scheiding dan regelen op gemeenschappelijk verzoek. Waarbij uw belangen niet te ver uit elkaar mogen liggen, u dient er wel rekening mee te houden dat u beiden water bij de wijn dient te doen. Het grote voordeel is dat op  deze manier er minder strijd zal ontstaan en de procedure relatief snel kan worden afgewikkeld.

Is het om bepaalde redenen niet mogelijk om er samen uit te komen, dan dient u zich beiden tot uw eigen advocaat te wenden.  U zit dan in de zogenoemde vechtscheiding. De belangen van de kinderen dienen ook nu op de eerste plaats te komen. Deze procedure is vaak een langdurig proces wat tevens de nodige kosten met zich meebrengt. Om dit ook voor u financieel inzichtelijker te maken is ESQ Advocaten gestart met het aanbieden van de verschillende pakketten. Voor meer informatie verwijs ik u graag naar onze website: www.esq-advocaten.nl.

Heeft u vragen over uw echtscheiding of over de pakketten dan kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen!

Call Now ButtonBel voor informatie