ESQ Advocaten
Smart Lawyers

Testimonials

Wat vinden de klanten van ESQ Advocaten?

Gert-Jan Weijers (Van Lunen Adviesgroep)
“Nu meerdere keren gebruik gemaakt van de juridische diensten van Geert de Haas en zijn medewerkers van ESQ advocaten. Werkt snel en zeer professioneel, precies wat je van je advocaat mag verwachten. Ik heb een bedrijfsabonnement en kan altijd, onbeperkt mijn vragen stellen zonder meteen bang te hoeven zijn voor een gepeperde nota. dit geeft me een gerust gevoel en zo kan ik een eventueel conflict in de kiem smoren, welke me dan weer een hoge kosten bespaart.”

Frank de Wit (WhiteVision B.V.)
“Wij hebben ESQ Advocaten leren kennen als een pragmatisch en zeer toegankelijk kantoor. Wanneer er zaken spelen heb je de behoefte dit snel even te valideren en indien nodig onder te brengen bij de juiste specialisten. Bij ESQ Advocaten kan dit, waardoor wij ons bezig kunnen houden met onze business.”

Cees den Exter (OERTLI Gereedschappenfabriek B.V.)
“Sinds enkele jaren maken wij gebruik van de diensten van ESQ Advocaten. Hierover zijn we zeer tevreden. Een klein no-nonsens kantoor met goede adviezen, korte lijnen en prima prijs/kwaliteit verhouding. Door de aanwezigheid in Raamsdonksveer kunnen we snel schakelen en efficiënt werken.”

Ad van den Wildenberg (ICCS B.V.)
“Ingenieurs en advocaten verstaan zich in de regel niet gemakkelijk. Waar de technicus zich bedient van vaste standaarden en wetmatigheden, leggen juristen (in de ogen van de ingenieur) regels en wetten steeds weer anders uit. De samenwerking met ESQ Advocaten is voor ons echter de uitzondering op dit beginsel gebleken.”