ESQ Advocaten
Smart Lawyers

Mogelijkheden voor particulieren

ESQ Advocaten kan particulieren binnen uiteenlopende rechtsgebieden bij staan. Uiteraard is het mogelijk om ESQ Advocaten in te schakelen wanneer u bij een geschil betrokken raakt, maar heeft u al eens aan de volgende diensten gedacht:

Opstellen van overeenkomsten

Wilt u graag afspraken op papier zetten, maar weet u niet hoe u de afspraken kunt verwoorden of waar u allemaal aan moet denken? ESQ Advocaten helpt u graag alles vast te leggen zoals u dit wilt.

Doornemen van overeenkomsten

Is u een overeenkomst aangeboden, maar twijfelt u of haar inhoud voor u gunstig is? ESQ Advocaten adviseert u graag!

Alternatieve vormen van conflictbeheersing

Procederen is duur en wordt steeds duurder. Het loont daarom de moeite om bij een geschil te kiezen voor een vorm van alternatieve conflictbeheersing. Bijvoorbeeld mediation waar ook de advocaat aan tafel zit. Daarbij bereiken partijen oplossing zonder tussenkomst van de rechter. Tegen lagere kosten en veel sneller. Iets om over na te denken.

Litigation ofwel procederen

Onze core business. Procederen doen we graag en veel. Als dat nodig is, leggen wij beslag bij de wederpartij of dagen hem voor de rechter. En als het moet kan dat snel. Door onze ruime proceservaring kunnen we u ook adviseren als u zelf voor de rechter moet komen.