ESQ Advocaten
Smart Lawyers

Advocaat voor particulieren: ESQ Advocaten

ESQ Advocaten staat u bij in de meest uiteenlopende zaken. Dat kunnen problemen zijn op het werk, met overheidsinstanties, in de relationele sfeer of in de woonomgeving. In elk geschil geven wij u duidelijkheid over de kosten en de haalbaarheid van de zaak. Zo kunt u rekenen op een goede oplossing voor een redelijke prijs.

ESQ Advocaten staat u als particulier binnen de volgende rechtsgebieden bij:

 • Aansprakelijkheidsrecht:  Bent u bijvoorbeeld gevallen met uw fiets, gestruikeld over een stoeptegel of hebt u een ongeluk in het verkeer gehad? Schadeveroorzaker of juist slachtoffer? Wij helpen u graag!
 • Arbeidsrecht: Heeft u problemen met uw werkgever, collega’s of de vakbond? Geen nood, ESQ Advocaten biedt raad.
 • Bestuursrecht: Denk hierbij aan uitkeringen en problemen met uw gemeente of provincie. Wordt bijvoorbeeld een uitkering ingetrokken? Wilt u bezwaar maken tegen een besluit van de gemeente? ESQ Advocaten weet de juridische weg!
 • Contractenrecht: Zit u vast aan een sportschoolabonnement, energiecontract of heeft u zelf een overeenkomst gesloten die niet wordt nagekomen? Krijgt u uw geld niet terug? Bent u als consument niet tevreden, maar wordt garantie geweigerd? ESQ Advocaten staat u bij.
 • Huurrecht: Zowel voor huurders als (particuliere) verhuurders.
 • Jeugdrecht: Denk hierbij ook aan uithuisplaatsing en ondertoezichtstelling
 • Letselschaderecht: Heeft u letsel opgelopen? ESQ Advocaten helpt u uw schade vergoed te krijgen.
 • Personen- en familierecht: Denk onder meer aan echtscheidingen, alimentatie, omgang met uw kind en het oplossen van geschillen omtrent erfenissen. ESQ Advocaten voldoet aan de Gedragscode voor advocaten in het personen- en familierecht.
 • Procesrecht: Moet u voor de rechter komen? Wilt u zelf een procedure starten? ESQ Advocaten staat u bij!
 • Strafrecht: Zowel voor dader als slachtoffer van geweld, diefstal, drugsgerelateerde misdrijven, wegenverkeerswet en meer!
 • Verzekeringsrecht: Denk hierbij aan een weigering van een vergoeding door een verzekeraar, bonus/malus, premieverhoging en opzegging van de verzekering.

Staat het rechtsgebied van uw juridische probleem er niet bij of weet u niet onder welke categorie deze valt?
Neem dan contact op met ESQ Advocaten voor de mogelijkheden. Ziet u ook onze FAQ.

In bepaalde gevallen bestaat de mogelijkheid tot gefinancierde rechtsbijstand, ofwel ‘pro deo’. Heeft u een laag inkomen, dan komt u wellicht in aanmerking voor een toevoeging. U kunt daar op de website van de Raad voor Rechtsbijstand meer over lezen. ESQ Advocaten vertelt u graag over de mogelijkheden.


Familie N. uit Chaam: Het feit dat het vervelende gedrag van onze buren nu besproken en beschreven is, heeft heel veel waarde voor ons en geeft een gevoel dat wij gehoord zijn. Bedankt voor alles wat jullie voor ons hebben gedaan.