Jij bent welkom.

Onze Missie – Wij willen onze cliënten gastvrij ontvangen. Als je een juridisch probleem hebt, is de toekomst onzeker en de weg naar een oplossing kan lang en ingewikkeld zijn. Dan is het wel zo prettig dat je je onderweg thuis voelt bij je advocaat. Wij willen bijdragen aan jouw geluk door jouw juridische problemen op te lossen.

Onze VisieWij willen het meest gastvrije advocatenkantoor van Nederland worden. In alles wat we doen, sta jij centraal.

Dat betekent concreet dat we duidelijk zijn over wat we doen en hoe we dat gaan doen, wat het gaat kosten en hoelang het ongeveer gaat duren. We verdiepen ons in jouw situatie, leggen uit wat we van jou nodig hebben en wat jij kan bijdragen aan een oplossing.

Het houdt ook in dat we je een behoorlijk kopje koffie aanbieden.

Geert de Haas, advocaat

     

Met meer dan twintig jaar ervaring als advocaat voor ondernemers weet ik inmiddels hoe de hazen lopen. Met mijn cliënt het gesprek aan te gaan, echt de diepte in om zijn beweegredenen en doelen te leren kennen, maakt het mogelijk die doelen te realiseren. Dat is mijn passie.

Geert de Haas heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • Arbeidsrecht
  • Ondernemersrecht (General Counsel)

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Peter van den Boogaard, advocaat

Ik ben als advocaat nogal praktisch van aard, oplossingsgericht en kan goed sparren met de cliënt over de beste oplossing voor zijn probleem. Dat kan gewoon een praatje zijn, maar ook onderhandelen of procederen. Ik ben thuis in het civiele procesrecht en in bouw- en onroerend goed zaken.

Peter van den Boogaard heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

 
Burgerlijk Procesrecht 
 
Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Ervaringen van onze cliënten

“Na voor de derde keer van dit advocaten kantoor gebruik gemaakt te hebben, kan ik alleen maar zeggen. TOP Kantoor en hele goede en snelle service en betrokkenheid. Indien nodig(hopelijk niet nodig) zal ik zeker weer gebruik maken van hun diensten. Bedankt”

“Als eerste wil ik je bedanken voor de inzet de afgelopen maanden, ik ben blij dat we de keuze gemaakt hebben om met jou in zee te gaan, het heeft me heel veel vertrouwen gegeven en de moed om door te zetten.”

Omnius

Wij werken samen met Omnius. Dit is een landelijk advocatennetwerk dat rechtzoekenden met advocaten verbindt.

Call Now ButtonBel voor informatie