Jij bent welkom

Jij bent welkom.

Onze Missie – Wij willen onze cliënten gastvrij ontvangen. Als je een juridisch probleem hebt, is de toekomst onzeker en de weg naar een oplossing kan lang en ingewikkeld zijn. Dan is het wel zo prettig dat je je onderweg thuis voelt bij je advocaat. Wij willen bijdragen aan jouw geluk door jouw juridische problemen op te lossen.

Onze VisieWij willen het meest gastvrije advocatenkantoor van Nederland worden. In alles wat we doen, sta jij centraal.

Dat betekent concreet dat we duidelijk zijn over wat we doen en hoe we dat gaan doen, wat het gaat kosten en hoelang het ongeveer gaat duren. We verdiepen ons in jouw situatie, leggen uit wat we van jou nodig hebben en wat jij kan bijdragen aan een oplossing.

Het houdt ook in dat we je een behoorlijk kopje koffie aanbieden.

Geert de Haas, advocaat

     

Met meer dan twintig jaar ervaring als advocaat voor ondernemers weet ik inmiddels hoe de hazen lopen. Met mijn cliënt het gesprek aan te gaan, echt de diepte in om zijn beweegredenen en doelen te leren kennen, maakt het mogelijk die doelen te realiseren. Dat is mijn passie.

Marieke Simons, advocaat

Mijn werk als advocaat is afwisselend en uitdagend. Mijn werk heeft directe impact op het leven van onze cliënten, daarom zet ik me altijd voor 200% in om een positief resultaat te behalen. Dit betekent vaak procederen maar in een ander geval is een schikking de beste oplossing. Iedere zaak vraagt een unieke aanpak en een luisterend oor om het juridisch relevante er voor u uit te filteren.

Mark van Essen, advocaat & mediator

     

Al geruime tijd behandel ik zaken op het gebied van personen- en familierecht, waarbij ik als advocaat, maar ook als mediator, vooral de nadruk leg op het vinden van een praktische oplossing met aandacht voor de onderlinge verhouding tussen partijen.

Peter van den Boogaard, jurist

Ik ben als jurist nogal praktisch van aard, oplossingsgericht en kan goed sparren met de cliënt over de beste oplossing voor zijn probleem. Dat kan gewoon een praatje zijn, maar ook onderhandelen of procederen. Ik voel me thuis in het civiele recht en daarbinnen vooral in bouw- en onroerend goed zaken.

Monique Lensvelt, officemanager

Als officemanager zit ik in het hart van ons kantoor. Ik bewaak de deadlines, zorg voor correcte indiening van de stukken en laat alles op rolletjes lopen. Ik waardeer het contact met cliënten enorm, samen een goed resultaat bereiken, dat geeft mij voldoening.

Monique Ebben, secretaresse

In mijn werk geniet ik van het contact met onze cliënten en alle verschillende soorten dossiers. Het is prettig om in een hecht team met fijne collega’s te werken.

Ervaringen van onze cliënten

Wij meten de tevredenheid van onze cliënten. 70 procent van hen vindt ons een goed advocatenkantoor!

“Na voor de derde keer van dit advocaten kantoor gebruik gemaakt te hebben, kan ik alleen maar zeggen. TOP Kantoor en hele goede en snelle service en betrokkenheid. Indien nodig(hopelijk niet nodig) zal ik zeker weer gebruik maken van hun diensten. Bedankt”

“Als eerste wil ik je bedanken voor de inzet de afgelopen maanden, ik ben blij dat we de keuze gemaakt hebben om met jou in zee te gaan, het heeft me heel veel vertrouwen gegeven en de moed om door te zetten.”

Werken bij ESQ Advocaten

Is werken mét en vóór mensen. Jij houdt ervan om je sterk te maken voor anderen. Bij ESQ Advocaten kun je aan de slag. Wij werken met een divers team. Of je nou MBO, HBO of WO hebt afgerond. Als stagiaire of freelancer mag je bij ons ook starten, en ervaar je vanaf dag één hoe het is om in de advocatuur te werken. Kom langs, of neem hier contact op en dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Omnius

Wij werken samen met Omnius. Dit is een landelijk advocatennetwerk dat rechtzoekenden met advocaten verbindt. 

Call Now ButtonBel voor informatie