ESQ Advocaten
Smart Lawyers

team ESQ-advocaten

Wie zijn wij?

 

Mr. G.S. (Geert) de Haas, advocaat

Mijn werk is steeds gericht op oplossingen. Dat betekent soms hard en snel handelen in een rechtszaak en soms onderhandelen over een redelijke schikking. Het contact met de cliënt is altijd een inspiratiebron waaraan ik graag een duidelijke toegevoegde waarde bied. Samen lossen we het op.

Specialist in zaken voor de ondernemer: contracten, arbeidsrecht, handelsgeschillen, incassozaken, algemene voorwaarden, wanprestatie en onrechtmatige daad.

 

Mr. J.A. (Mark) van Essen, advocaat

Advocaat zijn is een mooi beroep dat op uiteenlopende vlakken veel van je vraagt: iedere dag is anders en je weet nooit wat de dag je gaat brengen. Daarnaast hebje contact met veel verschillende mensen, ieder met hun eigen verhaal. Dit, tezamen met het feit dat je het probleem van je cliënt juridisch moet duiden zonder de emotionele facetten uit het oog te verliezen, maakt dat iedere kwestie, hoe klein deze ook lijkt, altijd weer een uitdaging is.

Specialist in zaken die betrekking hebben op het strafrecht en echtscheidingen.

Mr. M. (Marieke) Simons, advocaat

Mijn naam is Marieke Simons, sinds 01 december 2016 ben ik werkzaam bij ESQ Advocaten. Eerst in de functie van juridisch medewerkster en sinds 28 juli 2017 als advocaat. Een fijn, laagdrempelig kantoor waar iedereen binnen kan lopen. Mijn werk als advocaat is afwisselend en uitdagend. Het werk wat wij doen heeft direct impact op het leven van onze cliënten, daarom zal ik me altijd voor 200% inzetten om een positief resultaat voor u te behalen in de zaak. Ik vind het ontzettende belangrijk dat mijn cliënten voelen dat ik hun belangen behartig en alles uit de zaak haal wat er mogelijk uit te halen valt. Dit kan soms betekenen procederen, onderhandelen en in een ander geval is een schikking de beste oplossing. Iedere zaak vraagt een unieke aanpak, een luisterend oor die tevens het juridisch relevante er voor u uitfiltert.

Voert een algemene praktijk.

M.A.H. (Monique) Lensvelt, juridisch secretaresse

Ik verzorg de receptionele, administratieve werkzaamheden en de boekhouding. Hierdoor is mijn werk veelzijdig. Door de hoeveelheid zaken op diverse vakgebieden en de contacten met cliënten blijft het afwisselend en plezierig.

A.M.A. (Annemiek) Bakker-Kruijer, financieel medewerkster

Het ondersteunen van een onderneming inzake de dagelijkse boekhouding, hetgeen toch het hart van een onderneming is, alsmede het uitvoeren van diverse administratieve en secretariële zaken is voor mij altijd weer een boeiende uitdaging die nooit verveelt.