Jouw Alimentatie

Als je uit elkaar gaat, kan het zo zijn dat je partneralimentatie moet betalen. Of misschien heb je juist recht op alimentatie. Als er kinderen zijn, zal de kinderalimentatie vastgesteld moeten worden. Wij kunnen voor u een alimentatieberekening maken. Wanneer u er samen niet uit komt zal er wellicht een alimentatieprocedure gestart moeten worden. ESQ Advocaten kan u in beide gevallen helpen.

Alimentatiemeter

Per 1 januari 2020 wordt de duur van de partneralimentatie ingekort. Wat heeft de wijziging voor gevolg voor jouw alimentatie? Vul de meter in en zie direct de gevolgen.

Alimentatieberekening

Wij rekenen de alimentatie voor je uit, voor een vast bedrag zodat je weet waar jullie aan toe zijn.

De kosten voor een alimentatieberekening bedragen € 250,00 inclusief BTW.

Alimentatieprocedure

Als je er met je ex-partner niet uitkomt, zal je moeten procederen. De rechter bepaalt hoe hoog de partneralimentatie wordt en wat de kinderalimentatie zal zijn.

Wij hebben veel ervaring met dit soort procedures en bieden deze aan voor een vaste prijs. Zodat je precies weet waar je aan toe bent. We bespreken met jou hoe we de zaak aanpakken, wat we gaan doen en hoelang het ongeveer gaat duren.

De kosten voor een alimentatieprocedure bedragen € 2.500,00 inclusief griffierecht en BTW.

Uurtarieven

Junior advocaat: €165

Senior advocaat: €225

Toevoeging

Als je geen advocaat kan betalen, kan je gebruik maken van een toevoeging. Je betaalt dan een eigen bijdrage en de overige advocaatkosten komen voor rekening van de overheid. Daarnaast betaal je (gereduceerd) griffierecht en deurwaarderskosten.

Call Now ButtonBel voor informatie