ESQ Advocaten
Smart Lawyers

Ik heb schade, kan ik iemand aanspreken voor de schade die ik heb geleden?

Vaak wel, maar dit hangt af van een aantal omstandigheden. Legt u gerust de situatie voor aan ESQ Advocaten.

Ik ontvang brieven van diverse instanties en weet niet wat ze betekenen, kunnen jullie helpen?

Jazeker, ontvangt u bijvoorbeeld brieven van De Raad voor de Kinderbescherming, UWV, uw gemeente, de belastingdienst, justitie, het Openbaar Ministerie, het CJIB, de politie of iedere willekeurige instantie en heeft u hulp nodig omdat u vreest dat zij een juridische procedure tegen u zullen starten, dan kunt u uw vraag aan ESQ Advocaten voorleggen. Neemt u direct contact op met ESQ Advocaten, want voorkomen is nog altijd beter (en vaak ook goedkoper) dan genezen.

Ik krijg mijn geld niet, wat nu?

Weigert iemand met wie u afspraken hebt gemaakt u het beloofde geld te geven? Neemt u dan contact op met ESQ Advocaten voor een gratis intakegesprek. U neemt de afspraken die u op papier hebt gezet mee naar dit gesprek, zodat een ervaren advocaat van ESQ Advocaten voor u de mogelijkheden kan nagaan. ESQ Advocaten is bekend en ervaren met diverse dwangmiddelen om uw geld te vorderen.

Ik heb een dagvaarding ontvangen / ik moet voor de rechter komen, wat nu?

Neemt u zo spoedig mogelijk contact op met ESQ Advocaten.  Wij bekijken samen met u wat er aan de hand is.

Ik heb geen geld voor een advocaat, maar heb wel een juridisch probleem, wat nu?

ESQ Advocaten heet u ook van harte welkom indien u in aanmerking komt voor gesubsidieerde rechtshulp, hetgeen vroeger de ‘pro deo’ heette. Daarnaast bent u welkom wanneer u over een rechtsbijstandsverzekering beschikt. Neemt u altijd contact op met ESQ Advocaten wanneer u twijfelt of wij iets voor u kunnen betekenen. Het intakegesprek is namelijk gratis.

Waarom ESQ Advocaten?

ESQ Advocaten is betrokken, betrouwbaar en servicegericht. De medewerkers van ESQ Advocaten beschikken over ruime ervaring en halen het maximale uit uw zaak. De lijnen zijn kort en u wordt nauw bij uw dossier betrokken. Daarnaast is het intakegesprek kosteloos!

Ik wil een onderneming starten, waar moet ik beginnen?

U kunt beginnen met het maken van een gratis intakegesprek met ESQ Advocaten. Wij helpen u graag met het juridisch waterdicht maken van uw onderneming en de contracten die u gaat afsluiten.