Claim Consumentenbond – EnergieFlex

EnergieFlex failliet: bent u ook getroffen?

Het is nu bijna een jaar geleden dat EnergieFlex failliet werd verklaard, zie: https://www.consumentenbond. nl/energie-vergelijken/acm-trekt-vergunning-energieflex-in. Door dit faillissement zijn veel mensen geld kwijtgeraakt. Zo hebben veel gedupeerden de door hen aan de energiemaatschappij betaalde voorschotten tot op heden niet terugbetaald gekregen. Het valt ook niet te verwachten dat dit nog gaat gebeuren. Verhalen op EnergieFlex heeft geen nauwelijks zin, want van een kale kip kun je niet plukken.

Bent u ook gedupeerd door het faillissement van EnergieFlex? En heeft u zich er al bij neergelegd dat u uw geld nooit meer terugkrijgt? Bij ESQ Advocaten zien wij nog een mogelijkheid om uw geld terug te krijgen. De Consumentenbond heeft namelijk een kwalijke rol gespeeld in deze zaak. De bond koppelde door middel van een veiling maar liefst twintigduizend klanten aan het bedrijf. In het voorjaar van 2017 won EnergieFlex de veiling voor het goedkoopste 3-jarige contract bij de Consumentenbond. De Consumentenbond zegt te werken aan ‘veilige markten’, maar koppelde klanten aan een financieel instabiel bedrijf.

Wij vinden de rol van de Consumentenbond in deze zaak dermate kwalijk dat wij van plan zijn een rechtszaak te beginnen tegen de bond. Wij verzamelen daarom claims van gedupeerden. Bent u geïnteresseerd? Dan kunt u zich aanmelden via het onderstaande formulier.

Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor, telefoonnummer 0162-523033.

Naam

E-mail

Geertruidenberg

Call Now ButtonBel voor informatie