ESQ Advocaten
Smart Lawyers

Advocaat Haagse Beemden Breda

Wilt u graag één aanspreekpunt voor al uw juridische vragen? Dan ben u bij ESQ Advocaten aan het juiste adres. ESQ Advocaten is een advocatenkantoor met vestigingen in zowel Raamsdonksveer als in de Haagse Beemden in Breda. Vanuit deze twee locaties voorzien wij u van de juiste juridische ondersteuning.

Specialisaties advocatenkantoor Haagse Beemden

Zowel particulieren als ondernemers kunnen terecht voor juridisch advies bij ESQ Advocaten.

Als particulier kunt u voor ieder juridisch probleem bij ons terecht, bijvoorbeeld voor het opstellen van overeenkomsten of het daadwerkelijk procederen.

Ondernemers zullen het prettig vinden dat wij hen kunnen ondersteunen bij alle aspecten van het arbeids- en ondernemersrecht. Daarnaast stellen wij ons graag op als bedrijfsjurist en sparringspartner.

Over ESQ Advocaten

ESQ Advocaten beschikt over een gedegen team juristen. Met specialisaties in het jeugdrecht, arbeidsrecht, strafrecht en huwelijksrecht kunnen wij u altijd verder helpen. U leest meer over de achtergrond van onze advocaten op de ‘over ons’ pagina.

Contact met advocaat Haagse Beemden

Heeft u een juridisch probleem? Wij helpen u graag verder. Middels een vrijblijvend intakegesprek bepalen we wat we voor u kunnen doen. Zo bent u verzekerd van de juiste juridische bijstand.

Wilt u meer informatie?

Vul hieronder uw naam en telefoonnummer in wij nemen binnen 48 uur contact met u op.