ESQ Advocaten
Smart Lawyers

Wie zijn wij?

 

Mr. G.S. (Geert) de Haas | View Geert de Haas' profile on LinkedIn

Mijn werk is steeds gericht op oplossingen. Dat betekent soms hard en snel handelen in een rechtszaak en soms onderhandelen over een redelijke schikking. Het contact met de cliënt is altijd een inspiratiebron waaraan ik graag een duidelijke toegevoegde waarde bied. Samen lossen we het op.

Specialist in zaken voor de ondernemer: contracten, arbeidsrecht, handelsgeschillen, incassozaken, algemene voorwaarden, wanprestatie en onrechtmatige daad.

e-mail: G.S.deHaas[at]esq.nl

Mr. J.A. (Mark) van Essen | View Mark van Essen's profile on LinkedIn

Advocaat zijn is een mooi beroep dat op uiteenlopende vlakken veel van je vraagt: iedere dag is anders en je weet nooit wat de dag je gaat brengen. Daarnaast hebje contact met veel verschillende mensen, ieder met hun eigen verhaal. Dit, tezamen met het feit dat je het probleem van je cliënt juridisch moet duiden zonder de emotionele facetten uit het oog te verliezen, maakt dat iedere kwestie, hoe klein deze ook lijkt, altijd weer een uitdaging is.

Specialist in zaken die betrekking hebben op het strafrecht en echtscheidingen.

e-mail: J.A.vanEssen[at]esq.nl

Mr. A.C. (Melanie) Hermes

Mij is vaak de vraag gesteld waarom ik voor de advocatuur heb gekozen. Hier kan ik geen kort antwoord op geven. De afwisseling tussen het uitgebreid adviseren van de cliënt en het ferm benaderen van de wederpartij speelt een rol, maar bovenal de continue uitdaging van het vergroten van mijn juridische kennis, zodat ik deze kennis in kan zetten voor diegenen voor wie zij het verschil kan maken. Of u nu een ondernemer bent of een particulier, ik ben er voor u.

e-mail: a.c.hermes[at]esq.nl

M.A.H. (Monique) Lensvelt, juridisch secretaresse

Ik verzorg de receptionele, administratieve werkzaamheden en de boekhouding. Hierdoor is mijn werk veelzijdig. Door de hoeveelheid zaken op diverse vakgebieden en de contacten met cliënten blijft het afwisselend en plezierig.

A.M.A. (Annemiek) Bakker-Kruijer, financieel medewerkster

Het ondersteunen van een onderneming inzake de dagelijkse boekhouding, hetgeen toch het hart van een onderneming is, alsmede het uitvoeren van diverse administratieve en secretariële zaken is voor mij altijd weer een boeiende uitdaging die nooit verveelt.